Sunt Corina Tingirică,

un om pasionat de autocunoaștere și dezvoltare personală. Consider că fără a ne cunoaște pe noi înșine nu putem să ne dezvoltăm, nu putem evolua.

Sunt pasionată de citit, psihologie, dezvoltare personală și inteligență emoțională, călătorii și iubesc viața . Am parcurs un proces lung al cunoașterii de sine în care am avut mentori care să mă ghideze și să mă susțină, care m-au ajutat să aflu cine sunt cu adevărat .

M-am întâlnit cu multe provocări în viață, atât pe plan personal, cât și profesional . O mare parte din viața mea am funcționat pe pilot automat, însă autocunoașterea, conștientizarea, încrederea în mine, iertarea, iubirea au venit în viața mea după un proces psihoterapeutic ce mi-a oferit posibilitatea de a fi EU, cea de acum.  Sunt un om care iubește oamenii, care le înțelege rătăcirile și căruia nu îi este rușine, care nu uită că a avut propriile rătăciri.

Imi place să observ  diversitatea și unicitatea fiecărei ființe umane.

 • sunt absolventă a Universității Valahia, Facultea de Științe Economice;
 • am urmat un proces psihoterapeutic personal (individual, în cuplu, în familie) 5 ani, cu psihoterapeut Adlerian, formator, supervizor și certificat european;
 • dețin o formare ca Practitioner Coach din 2019;
 • dețin o formare în Consiliere Pentru Dezvoltare Personală din 2020;
 • am participat la cursuri din domeniul psihologiei și psihoterapiei (orientare Adleriana) :
  – Psihoterapia adicțiilor , strategii de încurajare a autocontrolului la persoanele dependente susținut de James Holder;
  – Tehnici de lucru în psihoterapie, lucrul cu visele, susținut de Gerhard Baumer;
  – Psihopatologia din perspectiva Adleriana , tulburări de personalitate, susținut de Gerhard Baumer;
  – Tehnica amintirilor timpurii, susținut de Anthea Millar;

Dacă simți că este momentul pentru tine să intri intr-un proces de dezvoltare personală  putem porni împreună pe drumul către tine, cel adevărat, cel care are curajul să-și transforme viața și să-i dea forma pe care și-o dorește.

 

Galerie foto